Vincent Ehindero Award

First of all, thank you so much Simran for deeming me eligible for this award and nominating me. Your blog is filled with amazing content that educates and inspires so please check out PRESERVER OF LIFE. Once again, I’m really thankful and grateful for this honor.

RULES:

  • Thank the person that nominated you with a link to their blog.
  • Make a post of the award (with a photo).
  • Post the rules.
  • Ask 5-10 questions of your choice.
  • Nominate 10-30 other bloggers.
  • Follow Vincent Ehindero at vincentehindero.wordpress.com (to qualify for a free blog promotion and shutout and more blogging opportunities).

ANSWER TO QUESTIONS:

 1. What inspired you to start blogging?

Ans. Frankly speaking there were numerous factors and events but the most distinct memory I have is when I was in 11th grade. My English teacher really liked the essay on happiness that I had written for my grammar exam, she asked to me read it aloud in the classroom. I read it aloud and surprisingly everyone listened in rapt attention and when I was done someone yelled that I should start a blog and everyone else seconded that motion.

2. What is love, according to you?

Ans. Anything or anyone that allows you to be the best version of yourself. Love is when you want to be there for someone in their good, bad or any time or emotion they’re experiencing because you can’t imagine not being there.

3.Give one good and Bad Habit of Yours?

Ans. My good habit would be I’m always willing to try and do new things. I’m not afraid to make the plunge and just go for it because I live for that jittery feeling that lingers between excitement and fear. If you are looking for a partner to accompany you in any new venture, I’d most likely be there. My bad habit would be I can be a scatter-brain at times I have so much I want to do that I can lose a clear perspective at times.

4. What is the Purpose of A Human’s Life, According to you?

Ans. Eudaimonia. A life in which a person is constantly striving for self-improvement, to be more virtuous, wiser, more thoughtful and self-aware. Better. According to me a life unexamined is not worth living.

5. Do you like Reading? If so, Why?

Ans. Yes, I do love reading and there are many reasons for why and many more to come but a primary reason would be that it makes me feel I’ve lived many lives, been many places and learned a lot more which I could never have accomplished, had I not read. Reading fills you with a zeal and the world can never be the same again after you’ve read. It has made me more empathetic and has made my views more holistic.

6.Which is your Favorite Movie?

Ans. I always stumble with this question but what comes to my mind right now is a Hindi movie called ‘Queen’ and a 2015 movie ‘Brooklyn’. If you haven’t seen these movies, I strongly recommend that you should.

7.What is your Hobby?  

Ans. Reading, creative writing, public speaking and singing awfully while listening to beautiful music.

8. What is your Favorite Food?

Ans. When it comes to food I’m unapologetically a very desi Indian so I love biryani, pav bhaaji and gajjar ka halwa. My favorite cuisine apart from Indian would be Italian.

Nominations:

1. Lifetube Blog

2. WORKET

3. Stine Writing

4. K’ CLIPs

5. findingenvirons

6. An Aki

7. From Workshop of Pine Peddler

8. Happy Panda

9. The Afternoon Tea Corner

10. Pauline Perron

MY QUESTIONS FOR MY NOMINEES:

  1. What would constitute a “perfect” day for you?
  2. For what in your life do you feel most grateful?
  3. What’s your Pet Peeve?
  4. What is the best piece of advice you’ve ever received?
  5. What’s the most beautiful place you’ve ever been?
  6. When you’re having a bad day, what do you do to make yourself feel better?
  7. What’s a great book you’ve read recently?
  8.  What terrible movie do you love?

16 thoughts on “Vincent Ehindero Award

  1. Thank you so so much Kanjika.It really means a lot to me the way you have expressed My Blog,it has Motivated me to write more blogs and continue to broaden the Moulding Minds.Your Answers are Awesome and I really appreciate your Efforts every time you post a Blog.But I was happy when I read that my blog Inspires you,it is a really big compliment a writer would love to hear.Thank you so much dear for motivating me.Your posts are Amazing…Keep going…Keep up the good work…Stay blessed…Stay safe…Stay Happy and always keep smiling dear.

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s